( merhabalar herkese... dün akşam denizli çamlıkta baya bi oturdum çekirdek çitledim..oturduğum yerde en az üç tane kulaklı orman baykuşu yuvası tespit ettim..ancak birde arada bir ishakkuşunun sesini duydum..ses kaydı yapmaya çalıştım telefonla ama beceremedim..türkiyenin kuşları kısmına bakıyorum haritada denizli yok..duyduğum başka bir gececimidir yoksa haritalar eksik mi?? )
-----------------------------
Ishakkuşunun sesi çok tipiktir ve kolaydır tanımlamak, hatta çok yakınlarımızda bile duyabiliriz, belli mesafelerden ürküp kaçmaz .
Denizli yöresi arkadaşlarımızın çoğu tarafından birçok kez ziyaret edilmiştir, hele geçen sene çok büyük katılımlı harika bir kamp yapılmıştır Trakus tarafından, önceki haber yazılarını okuyup bulabilirsiniz. Ayrıca Okan Bey, Ümit Bey gibi çok değerli arkadaşlarımız Denizli yöresinden kayıtlar ve çok kaliteli görüntü kayıtları yapmaktalar ve bizleri de o yöreyle ilgili sık sık bilgilendirmektedirler. Yine her yıl şehir içinde öğrencilere ve halka yönelik afişlerle _ yazılarla kuşları ve doğayı tanıtmaktadırlar, onları takip edebilirsiniz.
Daha önceki forum yazılarına, haber ve etkinlik yazılarına vakit ayırıp incelerseniz veya Kenan Bey ile tanışıp muhabbet ederseniz Denizli yle ilgili, sitenin ve üye arkadaşlarımızın ülkemizin her tarafından notlarını, haberlerini ve fotoğraflarını bulabilirsiniz ...